Subota, 18 Maja

Foto: Novogodišnji prijem u Tarevcima 2019/2020

ZA IZUZETNE REZULTATE U RADU, ZAPOŠLJAVANJE I DRUŠTVENI DOPRINOS
ZLATNE PLAKETE DOBILI Sanit-Granit doo, Safet Kuburić i Bungur-Plast doo.

I ove godine je u organizaciji Udruženja 4T Modriča, u Tarevcima priređen Novogodišnji prijem za privredna društva, poduzetnike, NVO, omladinu i društvene aktiviste. Događaj je priređen 28.12.2019.god. u Sali Omladinskog doma u Tarevcima.
Bio je to događaj na kojem su sumirani rezultati, posebo oni pozitivni, ukazano na teškoće ali i na šanse u budućnosti. Privrednici i aktivisti su razmjenili iskustva i otvorili nove mogućnosti aktiviteta i saradnje. A mladi su ravnopravno participirali  svim segmentima ovog događaja.

Svakako najuzbudljiviji trenutak bio je pri uručenju zlatnih plaketa koje su dodjeljene za poslovni uspjeh, zapošljavanje i društveni doprinos.
Tako su ove godine Zlatne plakete dodjeljene preduzeću Sanit.Granit – Modriča, PJ Jakešnica, Kuburić Safetu iz Modriče i Preduzeću Bungur-Plast iz Tarevaca.

Najkraći opis ovog događaja je da su u oficijelnom dijelu kao i u okviru koktela osjećao duh prijateljstva, uvažavanja i iskrenih čestitanja za sreću i uspjeh u nastupajućoj 2020.godini.

Hits: 89