Subota, 27 Aprila

FK Zadrugar dobio deset novih lopti, potrebna oprema za prenos utakmica

Ovog mjeseca naši vjerni članovi i navijači iz Belgije, Safet Hadžihasanović i Ruzmir Trokić još jednom su obradovali naš fudbalski klub. Naime, oni su pročitali naš apel koji smo objavili putem ove web stranice i potrudili se da nam nabave deset novih PATTRICK fudbalskih lopti. Ovim činom oni su značajno pomogli našem klubu, jer dosta lopti se istrošilo i igrači nisu imali više čime da treniraju.Uprava kluba na čelu sa Dževadom Malešakom izražava veliku zahvalnost ovom dvojcu.

Kao što ste upoznati, već drugu sezonu portal Tarevci.info nastoji da obezbijedi uživo prenos putem interneta svih važnijih događaja u Tarevcima,među kojima su utakmice FK Zadrugar najbrojnije. Pored utakmica prenosili smo Bajram-namaze, Ljeto u Tarevcima, Ćetenijadu.

Oprema kojom realizujemo prenos prije svega nije naša i samim tim smo ograničeni da napravimo što bolji kvalitet, akao drugo i kvalitet opreme je loš. Da bi imali kvalitetnije prenos potrebna nam je i kvalitetna oprema. Pozivamo one koji su u mogućnosti da nam pomognu da nabavimo tu opremu. Oprema je sljedeća:

 

 – Video kamera koja snima u HD formatu i koja obavezno ima HDMI izlaz (može polovna);

 – Livestream Broadcaster ($ 500) – ovo je umjesto laptopa.

Pozivamo vas koji ste u mogućnosti da na se javite na telefon +387-61-178-459.

 

Hits: 4