Nedjelja, 28 Aprila

Udruženje „4T“ na sajmu u Sarajevu

Posjetioci portala Tarevci.info već su čitali da je početkom 2014.god: Udruženju „4T“ Modriča odobren projekat za uređenje sale i pozornice u Omladinskom domu Tarevci.  Projekat je finansirao Centar za promocioju civilnog društva (CPCD) iz Sarajeva.  Isti tako smo vam bogatom foto-dokumentacijom prikazali šta i kako je urađeno u Omladinskom domu u Tarevcima.

CPCD je ovih dana upravo okončao svoj projekat i u povodu toga je 24.01.2015.god. organizovana završna konferencija i svečanost u Sarajevu. U okviru te završne svečanosti organizovan je Sajam proizvoda i rukotvorina za Udruženja koja su učestvovala u projektu CPCD-a i koji naravno imaju u svom djelokrugu rada proizvode koji se mogu pokazati.
Tako je Udruženje „4T“ imalo svoj štand u Sarajevu na kojem su izloženi proizvodi Sekcije proizvođača poljoprivrednih i tradicionalnih proizvoda.
Možemo reći da je bilo jako lijepo biti dio sajamske izložbe pod nazivom BUDI PROMJENA u okviru  koje su učestvovala udruženja iz raznih dijelova BiH. Isto tako je bilo zadovoljstvo pokazati naše prestižne proizvode a ponešto i prodati vrlo probirljivim posjetiocima u UNITIK centru koji je smješten u soliterima Momo i Uzeir u Sarajevu.
U prilogu stavljamo na raspolaganje niz lijepih fotografija sa Sajma u Sarajevu.

Hits: 11