Ponedjeljak, 29 Aprila

Foto:Doček Nove godine u Omladinskom domu u Tarevcima

U novouređenom ambijentu Omladinskog doma u Tarevcima  organizovan je doček Nove 2015.god.
Priču o Novogodišnjem ugođaju nećemo posebno pojašnjavati. Dok je vani temperatura pala čak do -17 u sali Omladinskog doma Tarevci  bilo je više nego užareno. Muzika je bila samo  dobar podsticaj za opustanje u pjesmi, igri i plesu.
Organizatori su se potrudili da ambijent bude prijatan što je svakako doprinosilo ukupnoj slavljeničkoj atmosferi. Zabava dobrog ritma i muzike  samo je prekinuta u vrijeme izvlačenja tombole i u vrijeme ponoćnog vatrometa. Tako da je dobro raspoloženje trajalo skoro do jutarnjih sati.
Sve u svemu oni koji su se opredijelili da najluđu noć dočekaju u Omladinskom domu u Tarevcima nisu se pokajali, u ostalom to najbolje potvrđuju fotografije koje evo želimo pokazati i prijateljima stranice Tarevci.info.
Slavljenici su u ponoćnom čestitanju poželjeli jedni drugima sretnu i uspješnu nastupajuću .godinu sa puno zdravlja, ljubavi i porodične sreće. Zvjezdicama koje su vatrometom poslane u nebo su ovu čestitku poslali svojim prijateljima, dcragim osobama i poznanicima ali i svim ljudima dobre volje  širom svijeta.
Uredništvo portala Tarevci.info, koji ove godine obilježava 10 godina postojanja se pridružuje ovoj izvanrednoj čestitci i lijepim željama.
Pogledajmo zajedno fotografije sa Novogodišnjeg slavlja u Tarevcima:

Hits: 11