Srijeda, 15 Maja

Održan predizborni skup SDP-a u Tarevcima

U petak, 21.9.2012 opštinska organizacija SDP Modriča održala je predizborni skup u MZ Tarevci. Skup se organizovao u sali Omladinskog doma gdje je prisustvovalo stotinjak ljudi.
Na skupu je predstavljeno 20 kadnidata SDP-a za odbornike u SO Modriča. Publici su se obratili kandidati Asmir Bungur, Amela Kuburić i Jasmina Borojević. Mustafa Mustajbegović i nosilac liste Mirsad Bahić pričali su o programskim ciljevima, konkretno ekonomsko razvoju i zapošljavanju.

 

Na skupu je više puta ponovljeno da je veoma važno da građani izađu na izbore, a pogotovo povratnici.Povratnici su dosada uglavnom imali po jednog predstavnika, izuzev perioda 2000-2004 kada je “Lista za Modriču” imala 5 odbornika i kada su povratnici ostvarili najveći dio svojih ciljeva.

Na skupu je također prisustvao i predsjednik RO SDP Doboj Amir Zahirović.

U zabavnom dijelu, nastupile su članice KUD “Ševko Avdić” Tarevci.

Podsjećamo da će se centralni predizborni skup za Modriču održati u subotu, 29.9.2012 u 18h u Plavoj sali u Modriči. Gosti na skupu biti će Enes Suljkanović, potpredsjednik RS, Mirsad Đapo, Amir Zahirović i Svetozar Pudarić, predsjednik GO SDP BIH.

Hits: 0