Petak, 26 Aprila

Tarevci Open 2018

Da li je manifestacija “Ljeto u Tarevcima” otvorila novu stranicu za događaje???

Ovogodišnja manifestacija Ljeto u Tarevcima je evo petnaesta po redu.

Kao i prethodnih godina napravljen je miks zabave, igre, sporta i druženja, i usuđujemo se ocjeniti i ove godine bi zanimljivo i na kraju vrlo uspješno.
Svaki događaj je pobudio pažnju učesnika i gostiju i svaki događaj je imao svoju publiku i sljedbenike.
TAREVCI OPEN, je događaj koji je svojom organizacijom i porukom polučio posebno zanimanje i uključio potpuno nove učesnike.

Naime, teniski turnir koji je organizovan na novom poligonu za male sportove kod Osnovne škole u Tarevcima, je drugi po redu. Bio je teniski turnir i prošle godine.
Ovaj puta je bilo više energije, volje i mašte. Organizatori tvrde da su mnogo ozbiljnije pristupili organizaciji ovog događaja. Naravno, popravljen je i kvalitet učesnika tako da je sve skupa bilo vrlo zanimljivo sa veoma skladnim tokom.

Bio je to dan tenisa, sportskog nadmetanja i navijanja svakako.

Došlo se i do pobjednika i uručenja diploma i pehara ali je ipak najvažniji rezultat dobra atmosfera i druženje.

I organizatori i učesnici se slažu u ocjeni i međusobno prihvataju prijedlog da se ova priča zvana “TAREVCI OPEN” i dalje razvija kako u kvantitativnom tako i u kvalitativnom smislu. Već se imaju dobre ideje iz kojih proizlaze i značajni zadaci. Očekivati je da već slijedećeg Ljeta u Tarevcima teniski turnir bude jedan od glavnih događaja manifestacije.

Izbor fotografija je samo prezentacija jednog malog dijela ove prelijepe priče.

Hits: 46