Petak, 29 Marta

LED Displej na fudbalskom igralištu u Tarevcima

Sredinom 2020. godine održana je Skupština FK Zadrugar Tarevci na kojoj je donesena odluka da se krene sa redovnim radom i takmičenjem u sklopu Međuopđtinske lige Modriča. Na Skupštini je izabrana Uprava kluba koju čine Jasmin Jahić, Dino Sulejmanović i Eldin Okić.
Da se nije završilo samo na zaključcima dokaz je i to da se odmah krenulo sa testnim utakmicama, privlačenjem sponzora kao i nastavkom izgradnje klupske infrastrukture. Tako je urađen projekat iskopavanja klupskog bunara (radi navodnjavanja igrališta), nabavke kosilice, prvoklasnih dresova, fudbalskih lopti i slično.
Poseban respekt zaslužuje ipak LED Displej koji je prije nekoliko dana instaliran na fudbalskom igralištu u Tarevcima.

Ako uzmemo u obzir da su u prethodnim periodima dok je na čelu kluba bio Dževad Malešak izgrađene klupske prostorije, obezbjeđena velika mreža iza gola, tribina sa potpornim zidom i kućica za kameru i komentatora iz koje Salko putem interneta uživo prenosi i komentariše utakmice Zadrugara možemo reći da igralište FK Zadrugar lagano poprima dimenzije pravog fudbalskog stadiona. Samo nedostaje još rasvjeta, ali ova Uprava koju čine Eldina, Dino i Jasmin, kako je krenula raditi, vjerovatno će i to uskoro nabaviti i instalirati.

Sportski rezultat treba također napomenuti, naime ekipa Zadrugara koju trenira Edvin Okić se sada nalazi na sredini tabele i može se reći da ima jako dobre rezultate.

Instalacijom LED displeja pored funkcije semafora na displeju će se moći reklamirati zainteresovani klijenti.
Za sve informacijezainteresovani se mogu javiti Upravi kluba (066120910 Eldin, 063853534 Dino, 061735240 Jasmin).

Sve u svemu ostaje nam samo da čestitamo igračima i Upravi kluba FK Zadrugar Tarevci.

Hits: 25