Petak, 19 Aprila

Dolazak Nove godine najavljuje više druženja u Omladinskom domu

U subotu uveče, u Omladinskom domu u Tarevcima je bilo veselo.
Sakupila se družina da najavi novogodišnje događaje koji tek slijede. Krenulo je blago da bi se u nastavku noći dobro uveselili i razigrali.

U svakom slučaju bio je to samo uvod u ono što tek slijedi u narednim danima.

  • Tako je Već tradicionalni prijem za Novu godinu planiran za 28.12. u večernjim satima. Upravo u okviru tog događaja bit će uručene ti zlatne plakete istaknutim pojedincima i kolektivima koji su u prethodnom periodu svojim aktivitetom skrenuli pažnju na sebe dajući puni doprinos razvoju, zapošljavanju i poboljšanju kvaliteta života u lokalnoj zajednici.
  • U nedjelju 29.12. poslije podne i ove godine će Djed mraz uručiti novogodišnje paketiće mališanima. Organizatori već obavljaju pripreme za taj događaj koji će se i ove godine dogoditi na Centru u Tarevcima.
  • A Nova godina kao u dobra vremena. Slavit će se u Omladinskom domu Tarevci i prvo i drugo veče nove godine. Bit će to dobra zabava za sve one koji se opredjele da Novogoišnju noć provedu u dobrom i veselom društvu.

Za prijatelje portala tarevci.info izdvojili smo nekoliko zanimljivih fotografija sa subotnje večernje zabave u tarevačkom domu.

Hits: 23