Četvrtak, 28 Marta

KUD Ševko Avdić na manifestaciji “Gastro susreti” u Opštini Vukosavlje

U nedelju 03.09.2017.god. u okviru svečanosti obilježavanja godišnjice osnivanja opštine Vukosavlje koja se oficijelno obilježava 08. septembra, u sali Društvenog doma u Jakešu održana je manifestacija GASTRO SUSRETI 2017.

Dvadesetak izlagača iz opštine Vukosavlje i susjednih opština dali su doprinos uspjehu ovog događaja. A u svom obraćanju Načelnik Opštine Vukosavlje, Borislav Rakić rekao je da su jako zadovoljni odzivom učesnika i posjetilaca te da svakako imaju namjeru da ovaj događaj i u narednim godinama organizuju. “Cilj je omogućiti ljudima da se iskažu u umjeću spravljanja tradicionalnih ali i konvencionalnih jela te da se omogući okupljanje ljudi dobre volje na zajedničko druženje i razmjenu iskustava”.
Doprinos ljepoti ovog događaja dali su i učesnici u zabavnom dijelu programa gdje su se svojim izvedbama predstavili članovi BZK Preporod Odžak, KUD-a Crkvina i KUD_a “Ševko Avdić” Tarevci.
Udruženje “4T” Tarevci Modriča i OPZ Tarevci su takođe dali doprinos i svoju podršku uspješnoj organizaciji ovog događaja.

Hits: 35