Četvrtak, 25 Aprila

Foto: Novogodišnji prijem u Tarevcima 2016/2017

U srijeda 28.12.2016.god. u  sali Omladinskog doma Tarevci upriličen je svečani novogodišnji prijem za privrednike, predstavnike društvenih organizacija i perspektivnu omladinu. Organizator ovog događaja i ove godine je UG „4T“ Modriča.

Moderatori skupa su u uvodnom obraćanju napravili presjek ukupnih rezultata i postignuća u prethodnom periodu. Ali, bez obzira što se radilo o svečarskoj prilici, nije moglo a da se ne pomenu i svakodnevni problemi koji u značajnoj mjeri utiču da rezultati ne budu još bolji.
Ovo je, svakako, bila prava prilika da se istaknu najuspješniji i da im se uruče prigodna priznanja. Tako su odlukom Upravnog odbora „4T“ Modriča ove godine dodijeljene zlatne plakete:

  •  Fudbalskom klubu “Sloga” iz Jakeša za izvanredne sportske rezultate i doprinos u širenju sportske kulture i
  •  Omeru Halilbašiću za izvanredan doprinos održivom  povratku kroz obezbjeđenje velikog broja radnih mjesta za povratnike.

Vrijedno je, takođe, istaknuti da se skupu odazvao veliki broj zvanica tako da je sala Omladinskog doma u Tarevcima bila prepuna.
Organizatori ne kriju zadovoljstvo činjenicom da je sve prošlo u skladu sa planiranim protokolom, ali i činjenicom da su svi učesnici izrazili zadovoljstvo što su bili dio ove svečane prilike te da su mogli  podržati nagrađene ali i razmjeniti iskustva sa drugima o svojim poslovnim aktinostima i o ograničavajućim okolnostima trenutka.
Svi su podržali orgnizatore u nakani da to i ubuduće organizuju što je svojevrsna potvrda dobre organizacije ali i potrebe učesnika da se sreću druže i razmjenjuju iskustva.
Fotografije u prilogu su samo potvrda naprijed rečenog.

Hits: 38