Petak, 29 Marta

Zajednički izlet VODENI PARK „RIBICA“

ZAJEDNIČKI IZLET VODENI PARK „RIBICA“
OMLADINA I ONI KOJI SU TO BILI – DOMAĆI I DIJASPORA

Manifestacija Ljeto u Tarevcima je evo doživjela i preživjela svoju trinaestu godinu.

Prije trinaest godina grupa entuzijasta je pokrenula vrlo složen projekat koji je nazvan „Ljeto u Tarevcima“. Ideja je bila da se raznim događajima i aktivnostima, u periodu godišnjih odmora, život u Tarevcima učini sadržajnijim i bogatijim. Namjera je bila, da se mještani Tarevaca, koji poslije nesretnih ratnih godina, ostadoše da žive daleko od rodnog kraja, na neki način pozovu, i dođu u svoj rodni kraj da se tu osjećaju lijepo i da imaju dodatni razlog da ponovo dolaze.

Sada poslije trinaest uspješnih godina možemo konstatovati da je projekat uspio. Potvrda izrečenoj konstataciji jeste činjenica da je ova manifestacija postala tradicionalna te da se još uvjek javljaju i novi motivi i nove ideje kako kod organizatora tako i od strane posjetilaca.

Naravno. Ništa se ne događa samo niti slučajno. Za svaku aktivnosti i svaki događaj mora postojati neko ko to na neki način organizuje, osmišljava i na kraju i istraje do kraja. Često su to osobe iz sjene kao pomagači ili oni koji ne libeći se upiru u točak organizacije i pouzdano ga guraju naprijed.
Svakako, najvažnije je istaći da tu postoji dovoljan nivo upornosti i želje da se u svakoj ideji istraje do kraja.

Tako je i ovogodišnja manifestacija Ljeto u Tarevcima 2016.godine na neki način uspješno došla do kraja.

Zajednički izlet omladine i onih koji su to nekada bili je poslednja aktivnost ovogodišnje manifestacije Ljeto u Tarevcima. Ovaj izlet je zajednički i po činjenici da su se i ove godine zajedno družili se i putovali oni koji su stalno tu sa onima koji žive i rade daleko od rodnog kraja.
Dakle, svi zajedno, njih sedamdesetak je u nedelju poslednjeg dana jula mjeseca, posjetilo Vodeni park „RIBICA“ kod Viteza.
Prema komentarima valja zaključiti da su svi zadovoljni i sretni da je za ovaj događaj i vrijeme bilo naklonjeno. Baš kao naručeno. Kažu da je toliko bilo lijepo i prikladno za kupanje tako da se na obližnje etno selo „Čardaci“ nisu ni osvrnuli.
Izbor fotografija će onima, koji su propustili priliku da budu dio ovog događaja, sigurni smo, pomoći da se sljedeće godine potrude, na vrijeme organizuju i ne izostanu.

Hits: 33