Subota, 20 Aprila

Foto/Video: Podjela paketića u Tarevcima

U nedjelju, 29.12.2013. u Tarevcima je Djed mraz podijelio paketiće. Radi tehničkih problema ovaj događaj nismo uspjeli uživo prenositi, ali evo donosimo vam nekoliko fotografija kao i video prilog Federalne TV…
I ovogodišnja podjela paketića u Tarevcima bila je jako uspješna.  Organizatori su zadovoljni činjenicom da su sva djeca dobila paketića. Kako se to u narodu kaže: “Bi dovoljno za sve”.
U ime djece i roditelja čija su djeca dobila novogodišnje paketiće prilika je da posebno zahvalimo donatorima koji su dali svoje priloge da bi se mogla organizovati ovako lijepa dječija zabava.

A donatori su:

Meho Dugić,Nermin Dugić,Darko Soldo,Bracan i Semina,Dženad Sahačić, Mirza Mulić, Maid Melešak,Denis Dugić,Emir Mešanović,Anel (Mirzin kolega),Maidove kolege na poslu,Amel Dervišević,Rusmir Trokić,Edo (Mirzin kolega),Mirsad Mešanović (Mirso),Ilmiharem Dervišević, Safet Hadžihasanović, Damir Beganović, Damir Berbić,Asmir Herčinović (Hamulja), Muhidin Halilović,Šaza Kuburić,Sarvan Dževad, Ado Isić-Memin, Almir Mulić,Suada i Halid Hurtić,Eldar Mešić,Ismet Strašević-Ćišpo,Emir Mešić,Šehzada Bungur,Suad Efendić-Almak,Braco Ramić,Edin Mulahalilović,Samir Mešanović, Nermin Mešanović-Balegem, Enver Sarvan – NBR, Mehić Maid.

Uz riječi zahvalnosti svakako idu i lijepe želje za Novu godinu.

Hits: 22